Herfstwandeling

  • 0 comments

Donderdag 22 oktober, een weekje later dan gepland, trekken we onze wandelschoenen en oude kleren aan om een dagje naar het bos te gaan.
Het miezert nog een beetje, maar dit kan ons niet deren.

De grote kinderen van het vijfde en zesde leerjaar maken zich klaar om met de fiets te gaan, en de overige klasjes van het eerste tem het vierde leerjaar worden één voor één naar het bos gebracht naar de vertrekplaats: bovenaan bij het Warrendal.

Juf Lies had 2 routes voor ons klaargemaakt: een lange route voor de grote kinderen, en een kortere route voor de kleinere kinderen.
Na een flink stuk wandelen kwamen we aan bij de kapel in Rotem. Daar stonden enkele juffen al klaar met lekkere warme soep; tomatensoep met of zonder balletjes.
Nu zaten we al over de helft, en het leukste deel moest nog komen,….

Na een kort stukje langs het kanaal kwamen we eindelijk aan bij “De Indianenberg”. Wat een leuke plek om te spelen: lekker ravotten in het zand, hutten bouwen met takken, legertje spelen,…

Dan werd het tijd om terug naar het beginpunt te wandelen, wat dan ook weer ons eindpunt was. Daar stonden onze bussen al kaar en werden we klas per klas terug naar school gebracht. Daar hebben we ook nog even mogen spelen en toen was de dag alweer om.

Het was een hele leuke dag, vol sportiviteit en plezier. Dank je juf Lies voor deze fijne activiteit!

Share Social

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *